Ο λογαριασμός μουperm_identity

Modeco ABEE

Η ιστορία μας

Η MODECO ABEE, είναι πρωτοπόρος, αμιγώς ελληνική εταιρία με ηγετική παρουσία 41 χρόνων στον κλάδο των παιδικών και νεανικών επίπλων. Η εταιρία έχει έδρα και παραγωγή στην Ελασσόνα του νομού Λάρισας και γραφεία διοίκησης στην Αθήνα. Στην υπερσύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα της απασχολούνται 50 εργαζόμενοι, ενώ πολλοί είναι και οι Έλληνες προμηθευτές που παράγουν πρώτες ύλες και εξαρτήματα για τη Modeco.
Η εταιρία διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός μικτού συστήματος λιανικής που αποτελείται από ιδιόκτητα εταιρικά και από franchise καταστήματα επιχειρηματιών. Τα 15 αποκλειστικά καταστήματα μαζί με τα 6 shop in shop που έχει αναπτύξει η modeco σε όλη την Ελλάδα αποτελούν το μεγαλύτερο εξειδικευμένο δίκτυο σε αμιγώς παιδικά νεανικά έπιπλα.
Στο δίκτυο λιανικής της εταιρίας απασχολούνται συνολικά επιπλέον 70 περίπου εργαζόμενοι. Η Modeco παράγει και διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες επίπλων, με μοναδική στην αγορά ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων: κρεβάτια, κουκέτες, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, καθίσματα, καναπέδες και πολυθρόνες, ντουλάπες, πουφ και αξεσουάρ. Επιπλέον, η εταιρία δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό κλάδο με τον εξοπλισμό τουριστικών μονάδων και επαγγελματικών γραφείων.
Όλα τα προϊόντα modeco καλύπτονται από «5 Χρόνια Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας» που λαμβάνει ο πελάτης.
Τα προϊόντα της εταιρίας σχεδιάζει ο διεθνούς φήμης βιομηχανικός designer κ. Κωνσταντίνος Χούρσογλου, με στόχο τη λειτουργικότητα, αισθητική, πολυμορφικότητα και εργονομία για τον χρήστη.
Οι πρώτες ύλες από πιστοποιημένους προμηθευτές όπως η ξυλεία και η συνδεσμολογία γερμανικής προέλευσης ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards –ποιότητας, αντοχής και ασφάλειας για τα παιδιά.
Στα καταστήματα modeco, μέριμνα αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών από τους εξειδικευμένους συμβούλους διακόσμησης, με ολοκληρωμένες λύσεις & μελέτες δωματίων μέσω του σχεδιαστικού προγράμματος τρισδιάστατης απεικόνισης σε PC.
Με σταθερό στόχο την ηγετική θέση στην αγορά παιδικών & νεανικών επίπλων, την καθιέρωσή της στην αγορά ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού και τη συνεχή υποστήριξη των καταστημάτων της, η modeco επενδύει συνεχώς στη διαφήμιση και προώθηση του ονόματος και των προϊόντων της με επικοινωνία σε όλα τα μέσα: τηλεόραση, ραδιόφωνο, προωθητικές ενέργειες και Internet. Επίσης, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις και εκθέσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Η Φιλοσοφία μας

Στη modeco πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία που δικαιούνται όλοι να απολαμβάνουν στο έπακρο το χώρο που ζουν καθημερινά. Γι’ αυτό οι σειρές επίπλων που δημιουργούμε όχι μόνο αναδεικνύουν κάθε χώρο χωρίς να τον δεσμεύουν, αλλά επιπλέον δίνουν μια ξεχωριστή δυνατότητα που κάνει τη modeco μοναδική.

Πρωταρχικά και βασικά συστατικά της φιλοσοφίας μας υπήρξαν πάντα η λειτουργικότητα, η εργονομία και η διαχρονικότητα στο σχεδιασμό. Η αυστηρή επιλογή των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αντοχή των επίπλων και φυσικά τη μεγάλη διάρκειά τους στο χρόνο.
Η modeco σας δίνει απόλυτη ευελιξία να συνδυάσετε τις ιδέες σας με φόρμες, σχέδια, διαστάσεις, υλικά και χρώματα για να συνθέσετε έτσι τα έπιπλα που θα εξυπηρετούν τέλεια τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. 
 
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στους ακόλουθους άξονες:

  • Εγγυημένη Ποιότητα & Ασφάλεια μέσω της παροχής γραπτής εγγύησης ποιότητας 5 ετών για όλα τα προϊόντα
  • Απόλυτα Ανταγωνιστικές και Προσιτές Τιμές
  • Πρωτοποριακός Βιομηχανικός Σχεδιασμός
  • Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω 3D σχεδιαστικού προγράμματος σε Η/Υ
  • Πολυμορφικότητα, λειτουργικότητα & επεκτασιμότητα προϊόντων και  κατασκευών
  • Προστασία & ασφάλεια του παιδιού
  • Ελληνικότητα προϊόντων και Α’ υλών

cms-img
cms-img

Σχεδιαστικό Πρόγραμμα

Οραματιστείτε το χώρο σας…
Καλέστε μας στο  σπίτι να μελετήσουμε μαζί τις ανάγκες σας.

Για εμάς, στα καταστήματα modeco, αυτό που μετράει περισσότερο κι από την πώληση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Γι’ αυτό, με τη βοήθεια εξειδικευμένων διακοσμητών και με τη δική σας συμμετοχή, μπορούμε να ‘ζωντανέψουμε’ κάθε χώρο στην οθόνη του υπολογιστή. Εσείς απλά επιλέξτε τα έπιπλα που σας αρέσουν και αφήστε μας να σας τα παρουσιάσουμε μέσα στο χώρο σας με τη χρήση της διεθνούς πλατφόρμας AUTOCAD.

Μέσα από τη ρεαλιστική 3D απεικόνιση του χώρου σας μπορείτε να επιτύχετε την άριστη εργονομία του, να έχετε λύσεις, διακοσμητικές και χωροταξικές, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.