Ο λογαριασμός μουperm_identity

OIKONOMIKA_STOIXEIA.jpg

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία μας είναι προσηλωμένη στην παραγωγή προϊόντων από το 1980, με βάση πρώτες ύλες από ξύλο οξιάς, μοριοσανίδα επενδεδυμένη με τεχνητή επίστρωση, ειδικά τελειώματα με P.V.C., βαφές μη τοξικές και υλικά συνδεσμολογίας Hafele, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών, τη λειτουργικότητα των επίπλων και την αντοχή τους στο χρόνο.

Η ποιότητα modeco γίνεται πράξη με τη «Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας 5 Χρόνων» που συνοδεύει τα έπιπλά της. Η modeco εγγυάται όλα τα προϊόντα που παράγονται στο εργοστάσιό της στην Ελασσόνα, καθώς και τα προϊόντα που εμπορεύεται.

Για να ισχύει η «Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας 5 Χρόνων», οι καταναλωτές θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εγγύησης στο κατάστημα modeco που έκαναν την αγορά. Το κατάστημα θα το υπογράψει και θα το σφραγίσει, αναγράφοντας την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης. Η εγγύηση ισχύει μαζί με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς.

Για οποιοδήποτε αίτημα έχετε που αφορά στην εγγύηση, παρακαλούμε στείλτε επιστολή μαζί με το Πιστοποιητικό Εγγύησης, το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς, ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση : MODECO ΑΒΕΕ (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών), 3ο χλμ. Ελασσόνας-Δεσκάτης, Ελασσόνα ΤΚ 40200, Τηλ. 24930-25301-3, Fax: 24930-25304 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@modeco.gr ή απλά προσκομίστε τα στο κατάστημα όπου κάνατε την αγορά.

Η modeco θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συμφωνηθεί ο τρόπος ελέγχου του προβλήματος (προσκόμιση του προϊόντος σε κατάστημα ή επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας), ώστε να προταθεί η λύση επισκευής ή αντικατάστασης.

ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ κάντε κλικ 

NEW_SHMATA_EGGYHSHS.jpg