Εταιρεία

Η modeco ιδρύθηκε το 1980 και έχει την έδρα και το εργοστάσιό της στην Ελασσόνα του Ν. Λάρισας. Σαν εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής επίπλων, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μια ολοκληρωμένη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, η οποία καλύπτει έκταση 3.500 m2 και απασχολεί 50 εργαζόμενους.

modeco - «Έπιπλα ιδανικά για όλους»

Στο ξεκίνημά της και για περισσότερο από τρεις δεκαετίες η modeco εστίασε το ενδιαφέρον της στο παιδικό και νεανικό έπιπλο και καθιερώθηκε με σταθερές τις αξίες που την ανάδειξαν. Ο πρωτότυπος εργονομικός σχεδιασμός, η λειτουργικότητα, η ασύγκριτη ποιότητα και φυσικά η μοναδική σχέση ποιότητας - τιμής των προϊόντων της την έφερε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι σύντομα κατάφερε να γίνει η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων εξειδικευμένων στο παιδικό-νεανικό έπιπλο με πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων.

modeco «Αλλαγή Σκηνικού» - Έπιπλα ιδανικά για όλους

Μέσα στο 2013 η modeco πραγματοποιεί μια δυναμική στροφή διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους της σύγχρονης κατοικίας διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυό της με νέα καταστήματα.

Σε μια εποχή που ο κόσμος στρέφει την προσοχή του στο σπίτι, θέλοντας να το ζήσει όσο ποτέ πριν, απαιτώντας το μάξιμουμ χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία, η mοdeco αποτελεί την ιδανικότερη λύση.

 

 

 

Η φιλοσοφία μας

Στη modeco πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία που δικαιούνται όλοι να απολαμβάνουν στο έπακρο το χώρο που ζουν καθημερινά. Γι’ αυτό οι σειρές επίπλων που δημιουργούμε όχι μόνο αναδεικνύουν κάθε χώρο χωρίς να τον δεσμεύουν, αλλά επιπλέον δίνουν μια ξεχωριστή δυνατότητα που κάνει τη modeco μοναδική.

Με τα συστήματα modeco μπορείτε να συνθέσετε τα έπιπλά σας στα μέτρα του χώρου σας, επιλέγοντας διαστάσεις, φόρμες, χρώματα και υλικά σε απεριόριστους συνδυασμούς, που θα καλύψουν τις μοναδικές, προσωπικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Πρωταρχικά και βασικά συστατικά της φιλοσοφίας modeco υπήρξαν πάντα η λειτουργικότητα, η εργονομία και η διαχρονικότητα στο σχεδιασμό. Η αυστηρή επιλογή των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αντοχή των επίπλων και φυσικά τη μεγάλη διάρκειά τους στο χρόνο.