Έξυπνα Συστήματα

Όχι μόνο απεριόριστες αλλά και προσωπικές λύσεις για το χώρο σας.

Αυτό σημαίνει “έξυπνα συστήματα” modeco.

Η modeco σας δίνει απόλυτη ευελιξία να συνδυάσετε τις ιδέες σας με φόρμες, σχέδια, διαστάσεις, υλικά και χρώματα για να συνθέσετε έτσι τα έπιπλα που θα εξυπηρετούν τέλεια τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες δυνατότητες των επίπλων modeco και δημιουργήστε ιδανικούς χώρους που θα σας συναρπάζουν κάθε μέρα.

Ανακαλύψτε τα έξυπνα, ευέλικτα συστήματα modeco.

 


 

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Στη modeco είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την ιδανική ντουλάπα για κάθε χώρο. Τα 6 διαφορετικά ύψη και 4 πλάτη σκελετών, τα ρηχά ή βαθιά συρτάρια και οι κανονικές ή συρόμενες πόρτες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορούν να διαμορφώσουν το στυλ της. Το τελικό ύφος της ντουλάπας σας συμπληρώνεται από το συνδυασμό των αποχρώσεων σε σκελετό, πόρτες και συρτάρια, την επιλογή πόμολων, αλλά και εσωτερικών μηχανισμών, όπως είναι το ασανσέρ, η παπουτσοθήκη και η γραβατοθήκη. Αν τώρα επιλέξετε να συνδυάσετε τους κρυφούς χώρους αποθήκευσης με φανερά ράφια

που θα φιλοξενούν τα αγαπημένα σας βιβλία και αντικείμενα, ίσως μπείτε στον πειρασμό να βάλετε τη ντουλάπα ακόμα και στο σαλόνι σας.

(Σχεδιάγραμμα με τα διαθέσιμα ύψη και πλάτη των ντουλαπων)

 

 


 

ΚΟΜΟΔΙΝΑ - ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ - ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Στη modeco όταν σκεφτόμαστε «λειτουργικά συστήματα αποθήκευσης» έχουμε σαν οδηγό μία και μόνο βασική αρχή:

Όλοι μπορούν να συνθέσουν το δικό τους έπιπλο, από κομοδίνο και συρταριέρα μέχρι πιο περίπλοκες συνθέσεις και βιβλιοθήκες, σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο, ανάλογα με τις ανάγκες του προσωπικού τους χώρου.

Γι’ αυτό στη modeco τα 9 διαφορετικά ύψη, τα 4 πλάτη και 3 βάθη πλαϊνών στοιχείων, σας δίνουν απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσετε την πιο «ευέλικτη» και πρωτότυπη σύνθεση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Οι τελικοί συνδυασμοί μπορούν να αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο, αν συνυπολογίσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες για διαφορετικά ξύλα και αποχρώσεις, καθώς και τον «εμπλουτισμό» κάθε σύνθεσης με βαθιά ή ρηχά συρτάρια, ντουλάπια και επιφάνειες γραφείου.

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για τη μοναδική ποικιλία και ευελιξία μας, επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα κατάστημα modeco, όπου και θα γνωρίσετε τους απεριόριστους συνδυασμούς διαστάσεων, χρωμάτων και σχεδίων, που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

(Σχεδιάγραμμα με τα διαθέσιμα ύψη, πλάτη και βάθη πλαϊνών και ραφιών)

 

 


 

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Τα κρεβάτια modeco διατίθενται στη μεγαλύτερη ποικιλία που μπορείτε να φανταστείτε σε συνδυασμούς χρωμάτων και ξύλων. Είναι μονά, ημίδιπλα, διπλά και μπορούν να έχουν συρτάρια, συρόμενους μηχανισμούς και εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους. Επιλέξτε το κεφαλάρι που σας αρέσει, στο ξύλο και το χρώμα ή το ύφασμα που προτιμάτε και παίξτε με τις λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε το κρεβάτι των ονείρων σας. Ακόμα και αν το βαρεθείτε, μπορείτε εύκολα να το ανανεώσετε με μικρές τροποποιήσεις ή προσθήκες, μιας και τα όμορφα έπιπλα σχεδιάζονται για να διαρκούν.

*Στα μονά κρεβάτια modeco το παιδί σας μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια από πολύ μικρό, αφού έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε προστατευτικό κάγκελο, επιλέγοντας αυτό που σας αρέσει από τη συλλογή μας.

(Σχεδιάγραμμα με τις διαθέσιμες κατηγορίες κρεβατιών)

 

 


 

ΚΟΥΚΕΤΕΣ

Οι κουκέτες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας modeco, ότι δηλαδή κάθε χώρος μοιάζει με puzzle και συμπληρώνεται ανάλογα με τις ανάγκες μας. Έτσι λοιπόν, μια κουκέτα modeco «χτίζεται» σιγά σιγά, ξεκινώντας από το κρεβάτι και μπορεί να οργανωθεί σταδιακά με την προσθήκη ντουλάπας, βιβλιοθήκης ή ακόμα και γραφείου. Κι αν η οικογένεια μεγαλώσει, μη διστάσετε να προσθέσετε ακόμα ένα κρεβάτι, καθώς και επιφάνεια εργασίας, προκειμένου η συγκατοίκηση να εξυπηρετήσει ιδανικά τις ανάγκες όλων όσων μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Και μην ξεχνάτε ότι όλα τα έπιπλα modeco κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες, να προσαρμόζονται σε κάθε ηλικία.

 

 

 

 


 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΠΕ

Tα συστήματα καναπέ modeco διακρίνονται για τις μοντέρνες φόρμες και τα πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας υλικά, που συμβάλλουν στη μέγιστη δυνατή άνεση που απολαμβάνετε όταν κάθεστε. Μια τεράστια ποικιλία σε υφάσματα και χρώματα

μπορεί να μετατρέψει το καθιστικό σας σε μια μοναδική εμπειρία, ενώ το εύρος των διαστάσεων είναι τέτοιο ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον κατάλληλο καναπέ για το δικό σας χώρο. Οι καναπέδες modeco είναι μονοθέσιοι, διθέσιοι, δυομισαθέσιοι, τριθέσιοι, ανάκλιντρα, ανοιγόμενοι καναπέδες-κρεβάτια, ενώ κάθε σχέδιο διαθέτει και τα αντίστοιχα υποπόδια και σκαμπό.

 

 

 

 


 

ΓΡΑΦΕΙΑ

Στη modeco κατασκευάζουμε γραφεία από ποιοτικά υλικά αντοχής με επιφάνειες εργασίας σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο και στυλ. Επιπλέον, αυτό που κάνει τα γραφεία μας μοναδικά, είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε την επιφάνεια της επιλογής σας με πλαϊνά στοιχεία, ράφια και συρτάρια σε διαφορετικά ύψη, βάθη, ξύλα και αποχρώσεις, δημιουργώντας έτσι τη δική σας μοναδική σύνθεση τοίχου, που λειτουργεί άψογα ως χώρος εργασίας και μελέτης.

 

 

 

 

 


 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΙΧΟΥ Q

Τα συστήματα τοίχου Q της modeco ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στην κομψότητα και την πρακτικότητα. Εσείς απλά απελευθερώστε τις ιδέες και τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε την πιο σύγχρονη σύνθεση τοίχου, σύμφωνα με την προσωπικότητα αλλά και τις ανάγκες σας. Οι πολλές διαφορετικές διαστάσεις σε ύψη και βάθη, καθώς και η πληθώρα επιλογών σε ξύλα και αποχρώσεις, σε πόρτες αλλά και σκελετούς, σας δίνουν την απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσετε ό,τι κι αν έχετε φανταστεί. Τολμήστε το και θα εντυπωσιαστείτε!

 

 

 

 

 


 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΙΧΟΥ CANAVOS

Τα συστήματα τοίχου Canavos της modeco με τις λιτές φόρμες και το απλό σχήμα τους θα σας εκπλήξουν με τις απεριόριστες δυνατότητες σύνθεσης που σας προσφέρουν. Ακολουθούν τις ανάγκες σας και μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ως ανεξάρτητα έπιπλα αποθήκευσης για τα αγαπημένα σας αντικείμενα, αλλά και να συντεθούν όπως τα κομμάτια ενός puzzle σε μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Μη διστάσετε να φανταστείτε ακόμα και ένα διαχωριστικό δωματίου μόνο από έπιπλα της σειράς Canavos.