Ο λογαριασμός μουperm_identity

ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MODECO ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Το κατάστημα της modeco στη Λάρισα λειτουργεί σε Νέα Διεύθυνση και με πλήρως ανανεωμένη αισθητική. Σε κεντρικό σημείο, επί της οδού Αλέξανδρου Παναγούλη 36, το νέο κατάστημα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο γεμάτο με ιδέες και προτάσεις για την επίπλωση των παιδικών-εφηβικών δωματίων, της κρεβατοκάμαρας αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Η modeco με 43 χρόνια συνέπειας και ποιότητας στην ελληνική αγορά και μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιό της, στην Ελασσόνα του Ν. Λάρισας, προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες προτάσεις για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις & μονάδες φιλοξενίας.

Στο νέο κατάστημα θα βρείτε μία πλούσια συλλογή παιδικών & νεανικών επίπλων σε ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρουν εργονομία και ευελιξία στο χώρο σας. Λειτουργικές Λύσεις με έπιπλα με μοναδικό design, ποιότητα κατασκευής με τη ‘γραπτή εγγύηση 5 ετών’ και αντοχή στο χρόνο.  

Οι έμπειροι Σύμβουλοι Διακόσμησης της modeco μελετούν τους χώρους σας και προτείνουν λύσεις διαρρύθμισης και διακόσμησης που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, σχεδιάζοντας το χώρο σας με 3dAutocad τρισδιάστατης απεικόνισης.

Εξειδικευμένο συνεργείο μεταφέρει και παραδίδει τα προϊόντα στον χώρο σας διασφαλίζοντας το άρτιο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε!

Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 36, τηλ.: 2410/551121