Ο λογαριασμός μουperm_identity

SPRING IS HERE!

H Άνοιξη είναι εδώ!!! Και μαζί της φέρνει θετικές σκέψεις και αισιοδοξία. Οι ηλιόλουστες μέρες κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους και μας δημιουργείται η ανάγκη για περισσότερο χρώμα, φως και ζωντάνια στη ζωή μας. Όλη αυτή την ωραία, ανάλαφρη και ανανεωμένη αίσθηση την φέρνουμε στον χώρο μας, προχωρώντας με μια καλή εκκαθάριση του χώρου, μετακινώντας κάποια έπιπλα σε άλλη θέση, φέρνοντας τη φύση εσωτερικά και τοποθετώντας νέα φωτεινά και χρωματιστά αντικείμενα. Για παράδειγμα:

Φέρτε το έξω μέσα: τα φυτά εσωτερικού χώρου βοηθάνε εύκολα στο να φέρουν νέο αέρα στον χώρο σας. Τον κάνουν άμεσα πιο ζωντανό και πολυτελή, ενώ έχουν την ιδιότητα να φρεσκάρουν και να δημιουργούν ένα πιο υγιεινό περιβάλλον. Επιλέξτε φυτά ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας (φρέσκα λουλούδια σε βάζα ή φυτά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση)

Προσθέστε νέα αντικείμενα: ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή, μπορεί να φέρει την ανανέωση στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα θες να επιστρέφεις μετά από μια δύσκολη μέρα. Νέα ριχτάρια και μαξιλάρια, αντικείμενα με παιχνιδιάρικη διάθεση ή με έντονα χρώματα, αρωματικά κεριά εμπνευσμένα από την άνοιξη. Αντικαταστήστε ακόμα και τα βαριά χειμωνιάτικα χαλιά με φυσικές ψάθες, κιλίμια ή λεπτά καλοκαιρινά χαλιά. Κάνουν τον χώρο πιο ζεστό, χωρίς να τον βαραίνουν.