Ο λογαριασμός μουperm_identity

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ modeco ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

Ένας νέος εντυπωσιακός χώρος, γεμάτος με ιδέες και προτάσεις για την επίπλωση των παιδικών και εφηβικών δωματίων, σας περιμένει επί της οδού Αραπάκη 67, στην Καλλιθέα!!!    

Λειτουργικές λύσεις με έπιπλα υψηλής αισθητικής με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής με τη ‘γραπτή εγγύηση 5 ετών’. Στο νέο κατάστημα θα βρείτε μία πλούσια συλλογή παιδικών & νεανικών επίπλων σε ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρουν εργονομία και ευελιξία στο χώρο σας. Η modeco πρωτοπόρος εταιρία στον χώρου του Παιδικού-Νεανικού Δωματίου προσφέρει επίσης λύσεις και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις & μονάδες φιλοξενίας.

Με 42 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιό της, στην Ελασσόνα του Ν. Λάρισας, η modeco διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια για το παιδί, τη λειτουργικότητα των επίπλων και την αντοχή τους στο χρόνο.

Επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα και δημιουργήστε τα πιο όμορφα δωμάτια! Οι έμπειροι Σύμβουλοι Διακόσμησης της modeco μελετούν τους χώρους σας και προτείνουν λύσεις διαρρύθμισης και διακόσμησης που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, σχεδιάζοντας το χώρο σας με 3dAutocad τρισδιάστατης απεικόνισης.

Σας περιμένουμε!

Αραπάκη 67, Καλλιθέα

Τ. 210 9584109

modecokallithea@gmail.com