Ο λογαριασμός μουperm_identity

Ανοιξιάτικη Ανανέωση Χώρου

Ανοιξιάτικη ανανέωση με μοντέρνα & πρακτικά έπιπλα  

Η Άνοιξη, είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας!! Όσοι διαθέτουν κάποιο εξοχικό σπίτι, αρχίζουν να το προετοιμάζουν ώστε να τους υποδεχτεί, μιας και αποτελεί ανάσα ηρεμίας και ευκαιρία απόδρασης.

Σκέφτεστε λοιπόν πως να επιπλώσετε το εξοχικό σας? Οι μικροί χώροι συχνά βάζουν τον ιδιοκτήτη σε δίλημμα για το τι είδους έπιπλα να επιλέξει ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή διαρρύθμιση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Με μερικές έξυπνες και ευέλικτες επιλογές μπορείτε να μετατρέψετε τον χώρο σε πρακτικό και ταυτόχρονα όμορφο.

Η χρήση επίπλων με διπλή χρήση είναι μια τέλεια επιλογή. Ο καναπές αποτελεί χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Διαλέξτε έναν καναπέ-κρεβάτι για το καθιστικό σας, αναπαυτικό και απόλυτα λειτουργικό, που θα σας εξασφαλίσει ένα επιπλέον κρεβάτι στο σπίτι σας για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο. Ένας καναπές-κρεβάτι που μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι, τύπου clickclack, με αναδιπλούμενο μηχανισμό ή με αποθηκευτικό χώρο αποτελεί πάντα πρακτική λύση για το σπίτι. Η πολυθρόνα-κρεβάτι αλλά και τα σκαμπό – πουφ αποτελούν επίσης μια θαυμάσια ιδέα και δίνουν λύση, αν θέλετε να εξασφαλίσετε έξτρα καθίσματα χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ όγκο.

Βρείτε ιδανικά τον δικό σας καναπέ-κρεβάτι και δημιουργήστε έναν χώρο που θα σας προσφέρει άνεση και εργονομία!!!