Ο λογαριασμός μουperm_identity

Έπιπλα Εισόδου

Πρωτότυπες ιδέες για να διαμορφώσετε την είσοδο του σπιτιού σας σε έναν λειτουργικό και ‘τακτοποιημένο’ χώρο. 

Η πανδημία δεν έφερε αλλαγή μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στην αναδιαμόρφωση των χώρων του σπιτιού μας. Χώροι όπως η είσοδος του σπιτιού μας ήταν συνήθως παραμελημένοι, χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση. Η covid όμως εποχή και οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν από αυτή,  συνέβαλε ώστε η είσοδος να αποτελέσει σημαντικό χώρο όπου εκεί τοποθετούμε εκτός από παπούτσια, πανωφόρια και κλειδιά και άλλα πλέον σημαντικά καθημερινά αντικείμενα όπως αντισηπτικά, μάσκες, κλπ.    

Ακόμη και αν δεν έχει γίνει αρχική μελέτη διαμόρφωσης της εισόδου, μπορείτε με μικρές, έξυπνες κινήσεις να κάνετε τον χώρο λειτουργικό και ελκυστικό.

Επιλέξτε καταρχήν το έπιπλο να είναι στο ίδιο ύφος και στην ίδια απόχρωση με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου. Κλειστή ή ανοιχτή ντουλάπα σε συνδυασμό με κάποιον καθρέφτη τοποθετημένο είτε επάνω στην πόρτα της ντουλάπας ή δίπλα στο έπιπλο αποτελεί ιδανική λύση.

Αν πάλι ο χώρος σας είναι στενός και δεν επιτρέπει μεγάλα σε βάθος έπιπλα, ένας στενόμακρος καθρέφτης σε συνδυασμό με ένα στενό ράφι για τακτοποίηση μικροαντικειμένων σε ανοιχτόχρωμο τοίχο, θα μεγαλώσει τον χώρο και θα τον ομορφύνει.

Μπορείτε επίσης να δώσετε έμφαση στη κρεμάστρα επιλέγοντας απλά γατζάκια σε minimal ύφος (όπως σε μορφή κουμπιών, πουλιών, ανθρώπων κλπ.) ή σε πιο surreal εκδοχή  (όπως π.χ. κορμός δέντρου).