Ο λογαριασμός μουperm_identity

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση
Γι’ αυτό, με τη βοήθεια εξειδικευμένων διακοσμητών και με τη δική σας συμμετοχή, μπορούμε να ‘ζωντανέψουμε’ κάθε χώρο στην οθόνη του υπολογιστή.

ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!!!

Δημοσίευση
Ανανεώστε το χώρο και τη διάθεσή σας τώρα το καλοκαίρι με απλούς και εύκολους τρόπους. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας, που θα σας φτιάξουν γρήγορα τη διάθεση και θα δώσουν νέο αέρα και χρώμα.

ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MODECO ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!

Δημοσίευση
Σε κεντρικό σημείο, επί της οδού Αλέξανδρου Παναγούλη 36, το νέο κατάστημα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο γεμάτο με ιδέες και προτάσεις για την επίπλωση των παιδικών-εφηβικών δωματίων, της κρεβατοκάμαρας αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

SPRING IS HERE!

Δημοσίευση
Όλη αυτή την ωραία, ανάλαφρη και ανανεωμένη αίσθηση την φέρνουμε στον χώρο μας, προχωρώντας με μια καλή εκκαθάριση του χώρου, μετακινώντας κάποια έπιπλα σε άλλη θέση, φέρνοντας τη φύση εσωτερικά και τοποθετώντας νέα φωτεινά και χρωματιστά αντικείμενα.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση
Έμπειροι διακοσμητές με γνώσεις σχεδιαστικού προγράμματος αναλαμβάνουν την επιμέτρηση, τη μελέτη, τον σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη ή τον επιβλέποντα διακοσμητή-αρχιτέκτονα που έχει αναλάβει το έργο
Showing 1 to 5 of 38 (1 Pages)